Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Πληροφορίες σχετικά με τον Πανελλήνιο Αγώνα Κλειστής Κωπηλασίας

Στην κεντρική είσοδο θα υπάρχει γραμματεία όπου μπορείτε να ολοκληρώστε την εγγραφή σας και να παίρνετε πληροφορίες.

Ατομικές δηλώσεις: Θα παραλάβετε το βραχιολάκι του αγώνα το οποίο θα πρέπει να φοράτε συνέχεια για να έχετε πρόσβαση σε όλους τους χώρους

Ομαδικές δηλώσεις: Ο υπεύθυνος του συλλόγου ή γυμναστηρίου θα παραλάβει έναν φάκελο στον οποίο: α) θα υπάρχει το πρόγραμμα των αγώνων, β)θα υπάρχει κατάσταση με όλους τους αθλητές, τους αγώνες και τα εργόμετρα που θα κωπηλατήσουν, γ) θα υπάρχουν τα βραχιολάκια που θα πρέπει να φοράνε συνέχεια για να έχουν πρόσβαση σε όλους τους χώρους.

Βραχιόλι αθλητή: Στο βραχιόλι θα υπάρχουν δύο νούμερα. Το πρώτο θα είναι ο αριθμός του αγώνα ενώ το δεύτερο θα είναι το νούμερο του εργομέτρου που θα διαγωνίζεται ο αθλητής.

Πίνακες ανακοινώσεων: Θα υπάρχουν δύο πίνακες, ένας στη γραμματεία και ένας στα αποδυτήρια. Θα υπάρχει το πρόγραμμα των αγώνων και αλφαβητική κατάσταση όλων των αθλητών. Δέκα λεπτά μετά την ολοκλήρωση κάθε κατηγορίας θα αναρτώνται τα αναλυτικά αποτελέσματα.

Ζύγιση αθλητών: Για τη ζύγιση των αθλητών της κατηγορίας έχει προβλεφτεί ειδικός χώρος με σήμανση κοντά στα αποδυτήρια.

Αποδυτήρια: Θα υπάρχουν ξεχωριστά αποδυτήρια ανδρών – γυναικών. Η οργάνωση δεν φέρει καμιά ευθύνη για τυχόν απώλεια τιμαλφών και άλλων προσωπικών ειδών.

Ζέσταμα: Θα υπάρχουν κωπηλατικές μηχανές για το ζέσταμα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα στην σάλα αγώνων. Οι αθλητές θα εισέρχονται μετά από ανακοίνωση του υπεύθυνου που θα υπάρχει στην είσοδο του χώρου.

Αποθεραπεία: Θα υπάρχει ειδικός χώρος για την αποθεραπεία αλλά χωρίς κωπηλατικά μηχανήματα.

Απονομές: Οι απονομές θα γίνονται κατά διαστήματα στον διαμορφωμένο χώρο. Οι διακριθέντες αθλητές πρέπει να παρευρίσκονται στο χώρο σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα.

Κυλικείο: Θα υπάρχει ειδικός χώρος κυλικείου εντός του γηπέδου που θα προσφέρει διάφορα τρόφιμα και ροφήματα.

 

Οδηγίες για τον αγώνα με ΡΜ5

  • Στο ζέσταμα ο αθλητής μπορεί να προσαρμόσει το Drag Factor στο επιθυμητό του επίπεδο. Δεν μπορεί όμως να το αλλάξει κατά τη διάρκεια του αγώνα.
  • Το σύστημα δεν επιτρέπει στον αθλητή να κάνει άκυρη εκκίνηση. Η ακολουθία είναι Sit Ready > Attention > Row
  • Μετά το “ROW” ο χρόνος αρχίζει και μετράει. Οποιαδήποτε καθυστερημένη εκκίνηση θα μειώνει το συνολικό αποτέλεσμα.
  • Οι αθλητές μπορούν να αλλάξουν τις μονάδες μέτρησης (θερμίδες, watt, time/500m) στο ζέσταμα, κατά τη διάρκεια ή στο τέλος του αγώνα. Αυτό μπορεί να γίνει πιέζοντας το κουμπί “CHANGE UNITS” που είναι και το μόνο κουμπί που επιτρέπεται να χρησιμοποιηθεί.
  • Απαγορεύεται η χρήση των ζωνών καρδιακής συχνότητας ή USB flash κατά τη διάρκεια του αγώνα.
  • Αν κατά τη διάρκεια του αγώνα αποσυνδεθεί κάποιο μόνιτορ από το κομπιούτερ, τότε θα φανεί η ένδειξη Keep Rowing στο κάτω μέρος της οθόνης του. Ο αθλητής πρέπει να συνεχίσει κανονικά την προσπάθεια του μέχρι τέλους. Το αποτέλεσμα θα πρέπει να κρατηθεί από το μόνιτορ και όχι από το κομπιούτερ. Σε αυτή την περίπτωση ο αθλητής θα πρέπει να υπογράψει τον αναγραφέντα χρόνο που σημείωσε ο διαιτητής.

 

 Ακόμα δείτε...

Κανονισμοί Αγώνων