Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Αυτό είναι το νικητήριο λογότυπο για τα 90 χρόνια Πανελληνίων Πρωταθλημάτων

 

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία για  την επιλογή του λογότυπου με το οποίο θα γιορταστούν τα 90 χρόνια Πανελληνίων πρωταθλημάτων κωπηλασίας που  συμπληρώνονται φέτος.

Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη αφού  πάνω από 30 προτάσεις κατατέθηκαν στην Κωπηλατική  Ομοσπονδία δυσκολεύοντας ευχάριστα το έργο του  Διοικητικού Συμβουλίου που είχε να επιλέξει το καλύτερο με αυτή τη μεγάλη συμμετοχή να δημιουργεί και την μικρή καθυστέρηση στις τελικές ανακοινώσεις.   

Το λογότυπο που συγκέντρωσε τις περισσότερες επιλογές είναι αυτό που σχεδίασε ο κύριος Ανδρέας Κρομμυδάς με τον αριθμό 90 και την κατάληξη από ένα  κουπί. Πολλά συγχαρητήρια στον δημιουργό του που κερδίζει το χρηματικό έπαθλο και μια εμφάνιση της Εθνικής ομάδας.   

Το νικητήριο λογότυπο θα κοσμήσει τα μετάλλια του φετινού πρωταθλήματος και όλο το υλικό που θα παραχθεί για τις δυο φάσεις της διοργάνωσης.

Η ΕΚΟΦΝΣ θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους τους συμμετέχοντες για τις εξαιρετικές προτάσεις τους και να ανανεώσει το ραντεβού στο μέλλον  και για άλλες ανάλογες πρωτοβουλίες.