Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Παρούσα η ελληνική κωπηλασία στους εορτασμούς της Ολυμπιακής Ημέρας

 

Την δική της παρουσία στον εορτασμό της Ολυμπιακής ημέρας που έγινε την Τρίτη 23 Ιουνίου στο Αθλητικό Κέντρο του Αγίου Κοσμά είχε και φέτος η Ελληνική κωπηλασία.

Δυο κωπηλατικά εργόμετρα , αθλητές της κωπηλασίας και Ολυμπιονίκες του αθλήματος όπως ο Βασίλης Πολύμερος και η Χρύσα Μπισκιτζή η οποία μάλιστα είναι έφορος στην Επιτροπή Διοίκησης του ΕΑΚΝ Αγ.Κοσμά, έδωσαν την ευκαιρία σε μικρά παιδιά από ακαδημίες άλλων αθλημάτων και σωματεία της Αττικής να δοκιμάσουν τις δεξιότητές τους στο άθλημα και να ανακαλύψουν τα μυστικά τους.

Στην ίδια εκδήλωση τα μικρά παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν 15 ακόμη αθλήματα που υπήρχαν στο χώρο μαζί με Ολυμπιονίκες και παγκόσμιους πρωταθλητές ενώ το παρών έδωσαν ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης , ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς , ο πρόεδρος της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Γιάννης Καρράς ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής καθώς και ο ταμίας της ΕΚΟΦΝΣ Ροτζερ Γκατ.

Ο εορτασμός της Ολυμπιακής Ημέρας ολοκληρώθηκε με της βραβεύσεις των Ολυμπιονικών ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι συνέπεσε με την συμπλήρωση των 60 χρόνων λειτουργίας του Αθλητικού Κέντρου του Αγίου Κοσμά