Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Μετ΄εμποδίων η πρεμιέρα του 3ου Πανελληνίου πρωταθλήματος Παράκτιας Κωπηλασίας Beach Sprint στην Αλεξανδρούπολη

 

Μετ εμποδίων, λόγω των δυνατών ανέμων στη περιοχή, πραγματοποιήθηκε το αγωνιστικό πρόγραμμα της 1ης ημέρας του 3ου Πανελληνίου πρωταθλήματος κωπηλασίας Beach sprint στην πανέμορφη Αλεξανδρούπολη.

Μετά τις δυο αναβολές που δόθηκαν το πρωί οι αγώνες τελικά ξεκινήσαν στις 4 το απόγευμα και ολοκληρώθηκαν με την δύση του ηλίου κι αφού πραγματοποιήθηκαν τα προκριματικά και στα πέντε αγωνίσματα του προγράμματος.

Το κύμα που δεν είχε κοπάσει εντελώς δεν πτόησε τους 100 και πλέον κωπηλάτες να παλέψουν για τον καλύτερο χρόνο προσφέροντας παράλληλα έντονες συγκινήσεις στο κοινό που βρέθηκε στη θαλάσσια περιοχή κάτω από τον φημισμένο Φάρο της Αλεξανδρούπολης. Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ.

Για αύριο Κυριακή που οι καιρικές συνθήκες αναμένεται να είναι περίπου οι ίδιες και προκειμένου να ολοκληρωθούν οι αγώνες ώστε να γυρίσουν οι αθλητές στους τόπους κατοικίας τους η Οργανωτική Επιτροπή αποφάσισε να ξεκινήσουν σύμφωνα με το αρχικό πρόγραμμα στις 09:00 και να πάρουν μέρος τα πληρώματα που πέτυχαν τους τέσσερις καλύτερους χρόνους σε κάθε αγώνισμα στα προκριματικά.