Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

90ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ: Και τώρα το "κυρίως πιάτο". Ξεκινούν οι τελικοί .Αναλυτικά το πρόγραμμα

 

Χωρίς απρόοπτα  κύλησε η δεύτερη μέρα του 90ου Πανελληνίου πρωταθλήματος Κωπηλασίας στο Σχοινιά που είχε προσαρμοστεί χρονικά έτσι ώστε να μην επηρεαστεί από τις δύσκολες καιρικές συνθήκες  που επικρατούν σήμερα στο  Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο.

Ο πρώτος από τους 14 ημιτελικούς ξεκίνησε νωρίς στις 7 το πρωί και παρά το ψιλόβροχο το πρόγραμμα συνεχίστηκε για περίπου 2,5 ώρες για  να ολοκληρωθεί χωρίς  προβλήματα περίπου στις 9:30. Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα της Παρασκευής μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ.

Πλέον από αύριο και καιρού επιτρέποντος μπαίνουμε στο «κυρίως πιάτο» του πρωταθλήματος , τους τελικούς σε όλα τα αγωνίσματα και σε όλες τις κατηγορίες της Α΄Φάσης. Το Σάββατο σύμφωνα με την πρώτη απόφαση της Οργανωτικής Επιτροπής οι 17 τελικοί  Α και οι 7 τελικοί Β για τις κατηγορίες Εφήβων-Νεανίδων και Κάτω των 23  θα ξεκινήσουν στις 08:55 και αναμένεται να ολοκληρωθούν περίπου στις 13:20. Ωστόσο εάν εντός της ημέρας τα δελτία καιρού δείξουν αλλαγή του σκηνικού για το Σάββατο τότε θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση και ίσως γίνουν αλλαγές που θα ανακοινωθούν αμέσως. Προς το παρόν το ωρολόγιο πρόγραμμα για το Σάββατο είναι αυτό που θα βρείτε ΕΔΩ.

Υπενθυμίζεται ότι τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή όλο το πρόγραμμα των αγώνων θα μεταδοθεί σε Live stream από το κανάλι της Ομοσπονδίας στο You Tube.