Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Με Κοινόβιο Ενσωμάτωσης για 20 αθλητές ξεκινάει η Ολυμπιακή χρονιά

 

Το πρώτο προπονητικό κοινόβιο της νέας Ολυμπιακής χρονιάς θα ξεκινήσει στις 4 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 8 του ίδιου μήνα στο Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά, ενώ αποτελεί Κοινόβιο Ενσωμάτωσης αφού όσοι αθλητές επιλεγούν θα είναι αυτοί που θα κληθούν στα κεντρικά Προπονητική Κοινόβια Α/Γ της Εθνικής ομάδας για το επόμενο διάστημα.

Όλοι οι αθλητές-τριες που έχουν κληθεί στο συγκεκριμένο κοινόβιο Ενσωμάτωσης θα αξιολογηθούν στο εργόμετρο, στο σκάφος, στο τρέξιμο, στα βάρη και στην ψυχική ετοιμότητα.

Έχουν κληθεί να πάρουν μέρος αθλητές που αγωνίστηκαν στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Α/Γ στο Βελιγράδι, Μεταλλιούχοι στο Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Α/Γ  Κ23 και Μεταλλιούχοι στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα  Α/Γ Κ19.

ΟΙ 20 αθλητές-τριες που κλήθηκαν είναι:

Σ.Ντούσκος (ΠΝΟΙ), Ε.Αναστασιάδου (ΝΟΚ), Χ.Μπούρμπου (ΝΟΘ), Ζ.Φίτσιου (ΙΟΘ), Δ.Κοντού (ΝΟΜ), Π.Γκαϊδατζής (ΝΑΟΚΘ), Α.Παπακωνσταντίνου (ΕΝΟΑ), Ι.Καλανδαρίδης (ΕΝΟΑ), Θ.Παλαιοπάνος (ΝΟΙ), Ε.Φράγκου (ΝΟΓ), Σ.Δαλίδου (ΟΕΑΝΑΒ), Γ.Λιόλιου(ΟΣΦΠ), Σ.Άγκου (ΟΦΘ), Ν.Χωλόπουλος (Ν.Μαυρ),  Δ.Παπάζογλου (ΝΑΟΣ), Π.Μακρυγιάννης (ΝΟΚοζ), Χ.Παπαιωάννου (ΝΟΚ), Δ.Παπαιωάννου (ΝΟΚ), Ι.Ασβεστά (ΝΟΘ), Ν.Ντάρα (ΝΟΙ).