Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

16η Παν. Συνάντηση Ανάπτυξης: Ο ΝΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ πολυνίκης στην Παμβώτιδα .

 

Παρά τις δυσκολίες που προκάλεσαν οι καιρικές συνθήκες ιδιαίτερα το Σάββατο η Α΄Φάση της 16ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης που πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο 29 και 30 Ιουνίου ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στην Παμβώτιδα λίμνη  των Ιωαννίνων.

Οι 200 αθλητές κι αθλήτριες από 24 σωματεία όλης της ώρας στην πρώτη τους κιόλας επίσημη συμμετοχή έδειξαν ότι μπορούν να είναι άξιοι συνεχιστές των παγκόσμιων πρωταθλητών και Ολυμπιονικών της ελληνικής κωπηλασίας τα επόμενα χρόνια.

Ψηλότερα στον πίνακα των μεταλλίων σε αυτά τα 9 αγωνίσματα που πραγματοποιήθηκαν πάτησε ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης(φωτό) κατακτώντας δυο χρυσά και τρία ασημένια μετάλλια ενώ ακολούθησε ο Όμιλος Ερετών με 2 χρυσά και μετά ο οικοδεσπότης Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων που κατέκτησε από ένα χρυσό, ένα ασημένιο κι ένα χάλκινο. Αναλυτικά ο πίνακας μεταλλίων της Α΄Φάσης της 16ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης ΕΔΩ.

Σε αυτούς του  9 τελικούς της Κυριακής όλα τα νεαρά πληρώματα έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και χάρισαν στο κοινό σπουδαίες «μονομαχίες». Αναλυτικά όλες οι κούρσες της Κυριακής ΕΔΩ.

Επόμενο ραντεβού πλέον για τη Β’ φετινή  φάση στις 7-8 Σεπτεμβρίου στη λίμνη Βόλβη.