Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

"Έφυγε" για την γειτονιά των Αγγέλων η αγαπημένη μας Λία Τρίκα

 

Σύσσωμη η οικογένεια της ελληνικής κωπηλασίας θρηνεί από το απόγευμα της Τρίτης τον αδόκητο χαμό της Λίας Τρίκα που για τουλάχιστον τρεις δεκαετίες αποτέλεσε την ψυχή των διοικητικών υπηρεσιών της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας.

Η Λία «έφυγε» από την ζωή δίνοντας σύντομη μάχη με τον καρκίνο κι ενώ λίγους μήνες πριν είχε συνταξιοδοτηθεί έχοντας τη θέση της προϊσταμένης στις διοικητικές υπηρεσίες της ΕΚΟΦΝΣ.

Όλα αυτά τα χρόνια άφησε το στίγμα της ως εργαζόμενη ,ως συνεργάτης όλων  των διοικητικών συμβουλίων που πέρασαν από την ομοσπονδία αλλά και ως συνδετικός κρίκος τόσο με τη διεθνή Ομοσπονδία όσο και με όλους τους αθλητές και προπονητές των εθνικών ομάδων. Από τα χέρια της πέρασαν  δεκάδες διοργανώσεις από Πανελλήνια πρωταθλήματα μέχρι Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια που διοργάνωσε η ΕΚΟΦΝΣ με αποκορύφωμα την καθοριστική συμμετοχή της στη διοργάνωση της Ολυμπιακής Ρεγκάτας το 2004 στην Αθήνα.

Τα συλλυπητήρια τους εξέφρασαν εκατοντάδες φίλοι της Κωπηλασίας καθώς και σωματεία ενώ συλλυπητήρια επιστολή έστειλε η Παγκόσμια Ομοσπονδία Κωπηλασίας καθώς και ο ΠΣΥΑΣ (ο Σύλλογος Υπαλλήλων Αθλητικών Σωματείων).

Το τελευταίο αντίο στη Λία θα πούμε αύριο ΠΕΜΠΤΗ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ και ώρα 11.00 στην εκκλησία Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Μπλέ Λιμάνι στη Σαλαμίνα.