Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Ανακοίνωση -απάντηση της ΕΚΟΦΝΣ σε δημοσιεύματα

Σχετικά με άρθρο που πρόσφατα αναρτήθηκε και αναπαράγεται στο διαδίκτυο και αναφέρεται σε εντολές ελέγχου της οικονομικής διαχείρισης της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας, χωρίς να φέρει κανένα στοιχείο εγκυρότητας,  το ΔΣ της ΕΚΟΦΝΣ δηλώνει ότι δεν έχει κοινοποιηθεί καμία τέτοιου είδους    επίσημη ενημέρωση, με αποδέκτη την Ομοσπονδία μας και δεν έχουμε κληθεί από κανένα ελεγκτικό όργανο.

Σε απάντηση όσων μέχρι στιγμής ανυπόστατων, λέγονται και γράφονται, το ΔΣ επαναλαμβάνει, ότι κατά πάγια τακτική του, τα μέλη του και το προσωπικό της Ομοσπονδίας μας, είναι πάντα στην διάθεση των αρμοδίων αρχών, οποιαδήποτε στιγμή τους ζητηθεί  να παραχωρήσουν όλα τα στοιχεία που θα τους ζητηθούν.

Τέλος εκφράζουμε την λύπη μας για την ανάρτηση ανάλογων άρθρων χωρίς την αναφορά της εγκυρότητας τους και χωρίς την αντίστοιχη άποψη της Διοίκησης της Ομοσπονδίας μας, όπως επιβάλλουν οι στοιχειώδεις κανόνες δεοντολογίας . Είναι απαράδεκτο ως γεγονός και φυσικά μια πρακτική που ουδόλως βοηθά και προσφέρει στην ανάπτυξη και πρόοδο του αθλήματος μας, αλλά και του Ελληνικού αθλητισμού γενικότερα.